The proposal is the conditioning of a geological natural cave, full of natural stalactites and stalagmites, making it accessible to be visited by the general public. The Project complies an elevated walkway in nonslip metal trays. The elements are horizontally displaced as they slope down towards the bottom of the cave. The design of the banister beholds the bearing elements for the walkway to provide the floating sensation. The installations for lighting and ventilation are located underneath that suspended elements. All materials are suitable for an agressive and permanently humid environment.Given the special and protected condition of the geological place, the entire  intervention is reversible; the structure is joined through bolts so no welding work takes place within the cave;  the support of the metal ribs lays on padded blocks for  the rock surface to remain unaltered.