The proposal restores the original canopy space into a new small pavilion, usable  through over the year. The building is a light, removable structure designed to be open in summer (the enclosure folds out to remove the limits) and closed in winter ( the inner open space conditioned in rainy and cold weather). The structure is crafted in a metal workshop, the pieces assembled on site over an elevated light slab from the ground, allowing the pavilion to be shelter as well as assembly point overlooking a natural landscape of a northern countryside. The construction does not require foundation as it “lands” on the pavement with several supporting pads; therefore it can be placed in any location in the museum s outdoors premises. The continuous enclosure (façade and roof merged in the same element) is made of tempered glass in clear or translucent glass or zinc. The thermal inertia of the pavilion is taken into account by means of a double skin that allows ventilation in the inner air chamber.